Annuleer abonnement

(Bijgewerkt: )

Als je je CleanMy®Phone-abonnement op wilt zeggen vanwege een technisch probleem, deel je feedback dan via het formulier binnen de ap of neem eerst contact op met ons supportteam. We waarderen je input en zullen ons best doen om alle problemen die je hebt ondervonden met de app aan te pakken en op te lossen.

Als je toch wilt doorgaan, volg dan deze stappen:

1. Open de app Instellingen op je apparaat.

2. Tik op je naam en tik vervolgens op Abonnementen.

3. Zoek CleanMy®Phone en tik erop.

4. Tik op 'Zeg abonnement op'.

Dat was alles. Ga voor meer informatie over het beheren van je abonnementen naar Apple Support.