Rommelcategorieën

CleanMy®Phone identificeert en helpt je om de volgende categorieën van digitale rommel op je apparaat te herkennen:

• Wazig - foto's die onduidelijk uitzien door een verkeerde scherpstelling, zoals mislukte opnamen van bewegende objecten of snel gemaakte, onscherpe foto's.

Wazige foto's kunnen vaag lijken, zonder scherpte, met details die moeilijk te zien zijn.

Deze categorie kan ook foto's bevatten die je opzettelijk onscherp hebt gemaakt om esthetische redenen. Loop deze foto's dus zorgvuldig na.

• Duplicaten – identieke afbeeldingen, zoals foto's die je per ongeluk twee keer op je apparaat hebt opgeslagen.

• Schermafbeeldingen – afbeeldingen die rechtstreeks van het scherm van je apparaat zijn gemaakt.

• Schermopnamen – video-opnamen van schermactiviteiten op je apparaat.

• Appmappen - albums gemaakt door apps zoals Instagram, Lightroom, Snapchat, TikTok, VSCO en WhatsApp.