Beheer rommel

(Bijgewerkt: )

Met CleanMy®Phone kun je snel ruimte op je apparaat vrijmaken door allerlei rommel te verwijderen, zoals duplicaten, onscherpe foto's en schermafbeeldingen.

1. Tik op 'Opruimen' en vervolgens op 'Scan'.

Het scannen kan even duren, vooral als je veel foto's op je apparaat hebt.

Declutter Scan  Nl
  2. Nadat het scannen is voltooid, bekijk je de inhoud van de gevonden rommelcategorieën:

1. Tik op een categorie om die te openen.

2. Bekijk de foto's in die categorie en deselecteer de foto's die je wilt behouden.

3. Als je een bepaalde foto beter wilt bekijken, tik je op de foto om deze op het volledige scherm te openen.

In de schermvullende weergave kun je de foto iets verbeteren, toevoegen aan een album of favorieten, de metagegevens bekijken, met iemand delen of opslaan in de map Gevoelig, zodat de app dit bestand negeert bij toekomstige scans.

Photo Actions 1 Clipped Nl
      Photo Actions 2 Clipped Nl
    4. Als je alles bekeken hebt:

• Tik op 'Ruim op' en tik vervolgens op 'Verwijder' om de geselecteerde items in de momenteel bekeken categorie te verwijderen; of

• Tik op de knop 'Sluit' om terug te gaan naar de scanresultaten en de andere categorieën te bekijken.

Declutter Selected  Nl
    5. Herhaal deze stappen voor alle categorieën.

Als je bepaalde categorieën helemaal wilt overslaan, deselecteer die dan.

3. Als je de inhoud van alle categorieën hebt bekeken, tik je op 'Ruim op' en vervolgens op 'Verwijder' om deze actie te bevestigen.

Bekijk ten slotte de resultaten en hoeveel ruimte je hebt vrijgemaakt.
Declutter Results  Nl