Reikwijdte van scans

(Bijgewerkt: )

CleanMy®Phone scant en analiseert de gehele fotobibliotheek op je apparaat en detecteert en categoriseert het volgende:

• In Ordenen verwerkt de app alle afbeeldingsstructuren die het systeem ondersteunt.

• In Opruimen verwerkt de app alle afbeeldingsstructuren die het systeem ondersteunt, schermopnamen en video's die afkomstig zijn van een aantal andere apps.

Opmerking

CleanMy®Phone heeft geen toegang tot foto's en video's die je hebt verborgen (bestanden in het album Verborgen) en kan deze ook op geen enkele manier verwerken.