Testresultaten

(Bijgewerkt: )

Wanneer je de snelheid van je internetverbinding test, toont CleanMy®Phone de volgende informatie:

• Downloadsnelheid en ping: de waarden wijzigen tijdens de voortgang van de test.

De app downloadt een klein testbestand om deze waarden nauwkeurig te meten.

• Uploadsnelheid en ping: de waarden wijzigen tijdens de voortgang van de test.

• Netwerknaam: de naam van het netwerk waarmee je apparaat is verbonden.

Deze informatie wordt weergegeven als je apparaat is verbonden met een wifinetwerk en je de app toegang tot Locatievoorzieningen hebt gegeven.

• Verbindingstype: het type van je netwerkverbinding: WifiLTE5G3G of EDGE.

• Beveiliging: de gebruikte beveiliging van je netwerk: PersonalOpenWEP of Enterprise.

Deze informatie wordt weergegeven als je apparaat is verbonden met een wifinetwerk.

• Server: het land met de dichtstbijzijnde testserver.

• Aanbieder: de naam van je internetaanbieder.

• Adres: extern (openbaar) IP-adres van je apparaat.

Zodra CleanMy®Phone de test heeft afgerond, zie je de bovenstaande informatie en ook de testresultaten:

• Downloadsnelheid en ping: laatste gemiddelde waarden.

• Uploadsnelheid en ping: laatste gemiddelde waarden.

• Online activiteiten: activiteiten waarvoor je internetverbinding geschikt is:

• Online gamen, browsen: de downloadsnelheid is 24 Mbit/s of meer.

• Videogesprekken, films streamen: de downloadsnelheid is 12 Mbit/s of meer.

• Audiogesprekken, muziek streamen: de downloadsnelheid is 2,56 Mbit/s of meer.

• Berichten, chatten: de downloadsnelheid is 0,4 Mbit/s of meer.

Network Results Nl

Als je apparaat niet is verbonden met internet of als de internetverbinding wordt verbroken tijdens de test, zie je een scherm met de melding dat er geen internetverbinding is.

Network No Nl