Functieoverzicht

(Bijgewerkt: )

CleanMy®Phone is een app die de vervelende taak van het beheren van de fotobibliotheek op je iPhone of iPad simpel, snel en zelfs leuk maakt.

Maak ruimte vrij op je apparaat en hou je fotobibliotheek opgeruimd

CleanMy®Phone gebruikt een geavanceerd AI-model om je mediabestanden te analyseren en ordenen, om je te helpen:

• Je apparaat op te ruimen door duplicaten, wazige foto's, willekeurige schermafbeeldingen, video-opnamen en andere visuele rommel te verwijderen.

• Je foto's te ordenen door sets van gelijksoortige opnamen op te zoeken en alleen de beste te selecteren om te bewaren.

Beide functies geven je echt zelf de controle over je foto's. Zo kun je:

• De selectie van items voor verwijdering aanpassen zoals jij dat wilt.

• Foto's naar de map Gevoelig verplaatsen zodat CleanMy®Phone deze bij toekomstige scans negeert.

• Je foto's verbeteren.

• Nieuwe albums aanmaken en daar foto's aan toevoegen, of aan bestaande albums.

• Je beste foto's als favorieten aanmerken.

• De metagegevens van je foto's bekijken.

• Afbeeldingen met anderen delen.

Zo heb je binnen de kortste keren een mooi georganiseerde fotobibliotheek en maak je kostbare ruimte vrij op je apparaat.

Controleer je netwerksnelheid

Als bonusfunctie kun je met CleanMy®Phone ook nog eens je verbindingssnelheid waar je ook bent testen. Kijk snel of je netwerk verschillende online activiteiten aankan, zoals het streamen van je favoriete serie, het spelen van online spelletjes of een dringend videogesprek.

En het goede nieuws is dat deze handige functie beschikbaar is voor alle gebruikers van CleanMy®Phone, ongeacht of je een betaald abonnement hebt of niet.