Instellingen en voorkeuren

Met de aanvullende tools en voorkeuren van CleanMy®Phone kun je de gebruikerservaring aanpassen, feedback delen en extra informatie over de app krijgen.

Ga naar het tabblad 'Instellingen', waar je het volgende vindt:

• Gevoelig

Tik hierop om de map 'Gevoelig' te openen en de inhoud ervan te beheren.

• Metagegevens van foto

Tik hierop om te kiezen welke metagegevens je wilt zien in de app (als de gegevens beschikbaar zijn).

Je kunt de volgende metagegevens weergeven of verbergen: bestandsnaam, bestandsextensie, bestandstype, bestandsgrootte, afmetingen, aanmaakdatum en -tijd van het bestand, cameragegevens (model, lens, diafragma, ISO-gevoeligheid), locatie waar de foto is gemaakt, het album van het bestand, tags van het bestand, en de datum en tijd van de laatste bewerking.

• Geluiden

Tik hierop om geluiden in de app aan of uit te zetten.

Opmerking: momenteel zijn geluiden in de app niet beschikbaar, maar we gaan die in een nieuwere versie toevoegen.

• Berichtgeving

Tik hierop om de berichtgeving van CleanMy®Phone op je apparaat aan of uit te zetten.

• Stuur feedback

Tik hierop om een feedbackformulier in de app te openen. Gebruik dit formulier om problemen met CleanMy®Phone te melden en om je opmerkingen of suggesties te delen. Standaard worden er logs met technische informatie over de app toegevoegd waarmee we eventuele problemen kunnen oplossen.

• Veelgestelde vragen

Tik hierop om de pagina met veelgestelde vragen over CleanMy®Phone te openen.

• Ontwikkelingsteam

Tik hierop om de lijst met mensen te bekijken die aan CleanMy®Phone hebben gewerkt.

• Beoordeel in App Store

Tik hierop om CleanMy®Phone te beoordelen en een recensie in de App Store te schrijven.

• Privacybeleid

Tik hierop om in het Privacybeleid van CleanMy®Phone te lezen hoe de app omgaat met jouw gegevens.

• Gebruiksvoorwaarden

• Abonneer op nieuwsbrief

Tik hierop om je aan te melden voor onze nieuwsbrief en om tips voor iOS, nieuws over producten en exclusieve aanbiedingen te ontvangen.

• Volg ons

Tik hierop om te zien waar je ons kunt volgen: Instagram, TikTok, Blog en YouTube.

• Verwijder alle media uit fotobibliotheek

Tik hierop om alle onderdelen tegelijk te verwijderen uit de fotobibliotheek.