Persoons- en gebruiksgegevens

(Bijgewerkt: )

CleanMy®Phone scant en verwerkt je fotobibliotheek direct op je apparaat. Er is dus geen internetverbinding nodig om de analyse te voltooien en er worden geen bestanden of bijbehorende informatie ergens anders naartoe verstuurd. De app verzamelt en gebruikt de volgende gegevens lokaal:

• Metagegevens van de bestanden in de app Foto's om ze effectief te ordenen, categoriseren en sorteren.

• Scan-metagegevens om verdere scans van je fotobibliotheek te optimaliseren en te versnellen.

Daarnaast verzamelt de app het volgende om CleanMy®Phone verder te ontwikkelen en de gebruikerservaring te verbeteren:

• Algemene apparaatinformatie: type en capaciteit van je apparaat, de taal waarop je apparaat is ingesteld, systeemversie en dergelijke.

Deze gegevens helpen ons ervoor te zorgen dat de app soepel en betrouwbaar werkt op alle compatibele apparaten.

• Analytics-gebeurtenissen - app-gebruiksgegevens zoals de gebruiksfrequentie, de functies die je het meest gebruikt en loggegevens met crashrapporten.

Met deze informatie kunnen we punten voor verdere verbetering identificeren en eventuele problemen met de app zo snel mogelijk aanpakken.

Daarnaast gebruiken we je e-mailadres om updates te sturen over CleanMy®Phone en andere nuttige informatie die relevant is voor de functionaliteit en het gebruik. We kunnen je e-mailadres ook gebruiken om productnieuws en -tips en exclusieve aanbiedingen te sturen, maar alleen als je er zelf voor hebt gekozen om je aan te melden voor onze nieuwsbrief en daarmee toestemming geeft om dit soort e-mails te ontvangen.

CleanMy®Phone verzamelt of verstuurt op geen enkele manier je persoonlijke gegevens naar een server. We hechten waarde aan je privacy en je gemoedsrust.

Lees voor meer informatie het Privacybeleid en de Gebruiksvoorwaarden van CleanMy®Phone.