Gevoelige inhoud

Als je heel belangrijke foto's of video's hebt die niet per ongeluk mogen verwijderd worden, of als je bepaalde foto's of video's niet door CleanMy®Phone wilt laten verwerken, kun je die als gevoelig markeren en toevoegen aan de map 'Gevoelig'. Hierdoor negeert de app die foto's en video's en worden deze niet in de scanresultaten weergegeven.

Als je CleanMy®Phone op twee of meer apparaten gebruikt met dezelfde Apple ID, zet je iCloud-synchronisatie aan voor de app. Hierdoor blijft de map 'Gevoelig' up-to-date op al je apparaten en hoef je dus je content niet op elk apparaat te gaan checken.

Als je een foto of video als gevoelig wilt markeren, tik je erop om die in de schermvullende weergave te bekijken en tik je op het symbool Bewaar. CleanMy®Phone voegt het onderdeel toe aan de map 'Gevoelig' en geeft het niet in de scanresultaten weer.

Opmerking

Als je eerder Gemini Photos gebruikte en nu de upgrade naar CleanMy®Phone hebt uitgevoerd, worden de foto's in de negeerlijst automatisch overgezet naar de map 'Gevoelig'.

De inhoud van de map 'Gevoelig' bekijken en beheren:

1. Tik eerst op 'Instellingen' en dan op 'Gevoelig'.

2. Tik op een categorie om de inhoud ervan te bekijken.

Als je een bepaald onderdeel beter wilt bekijken, tik je erop om deze op volledig scherm te zien.

In de schermvullende weergave kun je ook de foto verbeteren, het onderdeel toevoegen aan een album of je favorieten, het onderdeel delen en de metagegevens ervan bekijken.

3. Selecteer de foto's en video's die je uit de map 'Gevoelig' of uit je fotobibliotheek wilt verwijderen.

Om alle onderdelen in een categorie tegelijk te selecteren, tik je op 'Selecteer alles'.

4. Nadat je alles hebt bekeken:

• Om de geselecteerde onderdelen uit de map 'Gevoelig' te verwijderen en ze weer beschikbaar te maken voor de functies ordenen en opruimen, klik je op 'Zet terug'.

De app verwijdert alleen de onderdelen die je hebt geselecteerd in de categorie die je op dat moment bekijkt.
    • Om de geselecteerde onderdelen uit je fotobibliotheek te verwijderen, klik je op de knop 'Meer' rechts bovenin, selecteer je 'Ruim geselecteerde op' en bevestig je deze actie vervolgens.

De app verwijdert alleen de onderdelen die je hebt geselecteerd in de categorie die je op dat moment bekijkt.

CleanMy®Phone verwijdert je foto's en video's niet volledig. Je hebt na het verwijderen nog 30 dagen om deze onderdelen te herstellen.