Appveiligheid

CleanMy®Phone garandeert je privacy door je foto's en video's lokaal en anoniem te beheren. Dit betekent dat je bestanden alleen op je apparaat blijven en nergens anders naartoe gaan.

CleanMy®Phone gaat zorgvuldig om met je fotobibliotheek en bewerkt of verwijdert niets automatisch. De app sorteert je foto's in categorieën om je te helpen je fotobibliotheek te organiseren en wijst ook visuele rommel aan die je kunt verwijderen om ruimte vrij te maken. Je behoudt zelf de volledige controle over wat je bewaart of verwijdert.

Als je per ongeluk een foto of video verwijdert, heb je altijd tijd om deze te herstellen. CleanMy®Phone volgt het standaard verwijderingsproces zoals in de app Foto's: als je een item verwijdert, verplaatst de app dit naar 'Onlangs verwijderd' waar het 30 dagen blijft staan, zodat je de mogelijkheid hebt om het bestand te herstellen.