Veelgestelde vragen over CleanMy®Phone

Kijk gerust maar even rond. We hebben antwoorden op veelgestelde vragen over de activering, licentie, compatibiliteit, upgrades en meer.

• Wat is CleanMy®Phone?

Dankzij CleanMy®Phone wordt het beheer van de fotobibliotheek op je iPhone of iPad makkelijk, snel en zelfs leuk. De app gebruikt een geavanceerd AI-model om je mediabestanden te analyseren en te sorteren, waarbij eventuele overbodige bestanden worden geselecteerd. Je hoeft gewoon de foto's in de door de app voorgestelde categorieën te checken, de selectie aan te passen en overbodige bestanden te verwijderen.

Lees hier meer over CleanMy®Phone en de functies ervan.

Vond je dit artikel nuttig?
    Help ons het Support Center te verbeteren.
    Bedankt voor je feedback!
  • Waarvoor kan ik CleanMy®Phone gebruiken?

Met CleanMy®Phone kun je:

• Je apparaat opruimen: verwijder duplicaten, wazige foto's, willekeurige schermafbeeldingen, video-opnamen en andere visuele rommel.

• Je foto's ordenen: orden en optimaliseer je fotobibliotheek door alleen de mooiste plaatjes van alle vergelijkbare foto's te behouden.

• Je netwerksnelheid checken: test makkelijk de snelheid van je internetverbinding en ontdek welke online activiteiten het meest geschikt zijn voor je verbinding.

Vond je dit artikel nuttig?
    Help ons het Support Center te verbeteren.
    Bedankt voor je feedback!
  • Welke systeemvereisten zijn er voor CleanMy®Phone?

Als je CleanMy®Phone wilt installeren en gebruiken, heb je een apparaat met iOS 16 of hoger, iPadOS 16 of hoger en ongeveer 120 MB vrije ruimte nodig.

Vond je dit artikel nuttig?
    Help ons het Support Center te verbeteren.
    Bedankt voor je feedback!
  • Kan ik CleanMy®Phone gratis uitproberen?

CleanMy®Phone is een betaalde app met een jaarabonnement. Hoewel je de app gratis kunt installeren en gebruiken, is de functionaliteit wel aanzienlijk beperkt. Om alles uit CleanMy®Phone te halen en te zien of die aan jouw vereisten voldoet, raden we aan dat je je aanmeldt voor een gratis proefperiode met volledige en onbeperkte toegang tot alle functies.

Vond je dit artikel nuttig?
    Help ons het Support Center te verbeteren.
    Bedankt voor je feedback!
  • Welke verschillen zijn er tussen de gratis en premium versies van CleanMy®Phone?

Hoewel je CleanMy®Phone gratis kunt installeren en gebruiken, zijn de opties voor het opruimen van je apparaat en het ordenen van je fotobibliotheek erg beperkt.

Als je graag alle functies van CleanMy®Phone wilt uitproberen voordat je de premium versie koopt, raden we aan dat je je aanmeldt voor een gratis proefperiode.

Vond je dit artikel nuttig?
    Help ons het Support Center te verbeteren.
    Bedankt voor je feedback!
  • Kan ik CleanMy®Phone op al mijn Apple-apparaten gebruiken?

Je kunt CleanMy®Phone installeren en gebruiken op apparaten met iOS 16 of hoger of iPadOS 16 of hoger. Het aantal apparaten dat wordt gedekt door je abonnement of licentie is in overeenstemming met de algemene voorwaarden van de App Store.

Vond je dit artikel nuttig?
    Help ons het Support Center te verbeteren.
    Bedankt voor je feedback!
  • Waarom hebben jullie CleanMy®Phone ontwikkeld in plaats van Gemini Photos verder te verbeteren?

In 2008 lanceerden we bij MacPaw de app CleanMyMac, een totaaloplossing voor Macs die opslag- en snelheidsproblemen oplost en malware identificeert en verwijdert. En met CleanMy®Phone volgen we dezelfde lijn, al focussen we ons nu op het onderhoud van iOS- en iPadOS-apparaten. Vanwege de gemeenschappelijke doelen en functionaliteit besloten we dat CleanMy®Phone de perfecte aanwinst voor onze collectie van CleanMy®-apps is.

Vond je dit artikel nuttig?
    Help ons het Support Center te verbeteren.
    Bedankt voor je feedback!
  • Behoud ik mijn Gemini Photos-instellingen (zoals de negeerlijst) wanneer ik upgrade naar CleanMyPhone?

De optie in Gemini Photos om specifieke onderdelen uit te sluiten, vind je nu ook terug in CleanMy®Phone. Als je deze functie eerder hebt gebruikt in Gemini Photos, vind je na de upgrade de genegeerde bestanden in de map Gevoelig van CleanMy®Phone. Voor meer informatie lees je het artikel Van Gemini Photos naar CleanMy®Phone.

Vond je dit artikel nuttig?
    Help ons het Support Center te verbeteren.
    Bedankt voor je feedback!
  • Kan ik teruggaan naar Gemini Photos als ik CleanMy®Phone niet graag gebruik?

Als je later van mening bent dat CleanMy®Phone niet geschikt is voor jou, kun je helaas niet teruggaan naar Gemini Photos. Gemini Photos is helemaal vervangen door CleanMy®Phone en bestaat niet meer in de oorspronkelijke vorm.

Vond je dit artikel nuttig?
    Help ons het Support Center te verbeteren.
    Bedankt voor je feedback!
  • Is CleanMy®Phone veilig?

CleanMy®Phone garandeert je privacy door je foto's en video's lokaal en anoniem te beheren. De app heeft geen internetverbinding nodig om de analyse uit te voeren, verstuurt geen bestanden of informatie over bestanden en verzamelt of verstuurt ook je persoonsgegevens niet.

CleanMy®Phone gaat voorzichtig om met je fotobibliotheek en wijzigt of verwijdert dus niets automatisch. Je behoudt op elk moment de volledige controle over wat je wilt bewaren of verwijderen.

Voor meer informatie lees je de artikelen Appveiligheid en Persoons- en gebruiksgegevens.

Vond je dit artikel nuttig?
    Help ons het Support Center te verbeteren.
    Bedankt voor je feedback!
  • Heeft CleanMy®Phone toegang tot persoons- en gebruiksgegevens en verzamelt of verstuurt de app deze gegevens?

CleanMy®Phone verzamelt of verstuurt op geen enkele manier je persoonsgegevens naar een server. De app scant en verwerkt je fotobibliotheek rechtstreeks op je apparaat. Voor de analyse is er geen internetverbinding vereist. CleanMy®Phone vraagt alleen toegang tot je fotobibliotheek om de functies uit te voeren. Hiervoor kan CleanMy®Phone gegevens van gezichtsdetectie gebruiken en bepalen of een foto is bewerkt of als favoriet is gemarkeerd. Je gegevens blijven tijdens het hele proces vertrouwelijk en beveiligd. We hechten waarde aan je privacy en je gemoedsrust.

Voor meer informatie lees je het Privacybeleid van CleanMy®Phone en het artikel Persoons- en gebruiksgegevens.

Vond je dit artikel nuttig?
    Help ons het Support Center te verbeteren.
    Bedankt voor je feedback!
  • Welke bevoegdheden heeft CleanMy®Phone nodig op mijn apparaat?

Voor een optimale werking van de CleanMy®Phone-functies moet je volledige toegang tot je fotobibliotheek geven. We raden ook aan dat je de berichtgeving van de app inschakelt en de app toegang tot Tracking en Locatievoorzieningen geeft. Voor meer informatie lees je het artikel Appbevoegdheden.

Vond je dit artikel nuttig?
    Help ons het Support Center te verbeteren.
    Bedankt voor je feedback!
  • Garanderen jullie dat CleanMy®Phone mijn foto's op mijn apparaat houdt en ze niet verstuurt?

Voor CleanMy®Phone is de privacy en beveiliging van jouw gegevens een absolute prioriteit. Daarom worden je bestanden lokaal en anoniem verwerkt. De app houdt je bestanden op je apparaat en verstuurt deze of gerelateerde informatie niet.

Voor meer informatie lees je ook de artikelen Appveiligheid en Persoons- en gebruiksgegevens.

Vond je dit artikel nuttig?
    Help ons het Support Center te verbeteren.
    Bedankt voor je feedback!
  • Hoe zorgen jullie ervoor dat CleanMy®Phone geen belangrijke bestanden verwijdert?

CleanMy®Phone gaat voorzichtig om met je fotobibliotheek en wijzigt of verwijdert niets automatisch. De app sorteert je foto's in categorieën om je fotobibliotheek te ordenen en wijst ook visuele rommel aan die je kunt verwijderen om ruimte vrij te maken op je apparaat. Je behoudt zelf de volledige controle over wat je bewaart of verwijdert.

We hebben CleanMy®Phone ontworpen en ontwikkeld om je te helpen bij het efficiënte beheer van je fotobibliotheek zonder de beveiliging en privacy van je gegevens in gevaar te brengen.

Als je per ongeluk een foto of video hebt verwijderd, of als je je gewoon hebt bedacht, dan heb je nog tijd om ze terug te halen.